perjantai 24. tammikuuta 2014

Akai announce the new EWI 5000



EWI 5000
Akai EWI 5000

Akai Professional, alkuperäisen EWI-soittimen luoja, julkistaa uuden EWI 5000:n, joka on kaikkein ilmaisuvoimaisin ja monipuolisin puhallinsoitin maailmassa. EWI 5000 sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia. Näitä ovat digitaalinen 2.4GHz ultra-low-latenssin langaton yhteys soittimen ja vahvistimen välillä, sisäänrakennettu ladattava akku, joka kestää jopa 12 tuntia yhtämittaista soittoa ja yli 3 Gt:n sisäänrakennettu, perinteisiä ja edistyksellisiä soitinääniä sisältävä syntetisaattorimoduli, jonka on suunnitellut SONiVOX, johtava Premium-luokan virtuaalisten instrumenttien ja ohjelmistojen synteesiteknologioiden luoja.

"Olemme luoneet EWI 5000 -soittimen vastaamaan nykypäivän modernien puhallinsoittajien tarpeita, ja olemme erityisen kiinnostuneita näkemään, mitä nykyaijan muusikot voivat tehdä kaataessaan sen avulla puhallinsoittimen suorituskyvyn rajoja", sanoo Dan Gill, Akai Professional:in tuotepäällikkö. "Kalibrointi tapahtuu automaattisesti ja asennus on helppoa. EWI- 5000 on älykäs väline. Se säätää automaattisesti ilmaisusi tyyliä ja tarjoaa aitoja ääniä. Mukavuutta langattomien yhteyksien ansiosta, akun uudelleen varaamista, ja juuri sellaisen luomisvapauden, joista EWI-soittimet tunnetaan jo entuudestaan."

EWI 5000-soittimen mukana tulee soitinpankki, jonka muisti on yli 3 Gt, sisältäen  laadukkaita soitinääniä, myös perinteisen käyrätorven, vaskiryhmän. puupuhaltimien ja jousisoittimien äänet, sekä edistyksellisiä soitinääniä ja ei-perinteisten soittimien ääniä sisältävä syntetisaattorimoduli. EWI 5000-soitin sisältää 12 kosketusherkkä metallinäppäintä soittimen yläpuolella ja kahdeksan rullaa käsittävä peukalo-ohjattu oktaavirullasto pohjassa.
EVI (Electronic Valve Instrument) -tila on mukana vaskisoittajia varten, ja EWI 5000-soitin sisältää myös kahdeksan suodatinsäädintä, mm. Reverb. Chorus. LFO. hengityksen voimakkuus, purennan voimakkuus (jolla säädetään vibratoa), puoliaskel-transponointi ja hienosäätö. 

Sekä USB MIDI ja 5-pin MIDI ovat laitteen säätötaulussa ohjelmiston tai perinteisten MIDI moduulien ohjaamiseksi. Soittimessa on myös 1/4- tuuman lähtöliitäntä, jolla muodostetaan yhteys vahvistimeen tai PA-laitteeseen. Kaiken lisäksi laitteessa on 1/8-tuumainen kuulokeliitäntä hiljaista harjoittelua varten. EWI 5000-soitimen akku ladataan USB:n tai verkkolaitteen kautta. Mukana tuotepakkauksessa on myös USB-kaapeli, seinälaturi, langaton vastaanotin, ja kaulanauha.

Akai Professional on määrä julkistaa EWI 5000 NAMM Showssa osaston No 6700 A-Hallissa 23.-26. tammikuuta 2014 (siis tänä viikonloppuna) Anaheimissa, Kaliforniassa.
Jyväskylässä Akai EWI 5000 myy Musikantti Oy sitten, kun se ilmestyy myyntiin.

Haluan tässä yhteydessä (17.1.2015) kertoa, että vajaan viikon tutustumisen ja omaan käyttööni suoritetun säätämisen (puhallusherkkyys, näppäinten kosketusherkkyys, vibratoherkkyys) jälkeen olen erittäin tyytyväinen hankkimaani soittimeen. Hankintahinta verrattuna soittimen monikäyttöisyyteen ja ominaisuuksiin ei ole ollenkaan paha: Musikantti Oy:n hinta alle 600,00 € ilman vahvistinta.

Yhteystiedot
Musikantti Oy
Ahjokatu 8
40320 Jyväskylä
Finland
Puh. (014) 620120
Fax (014) 620448
Sähköpostiosoite musikantti@musikantti.fi
Aukioloajat:
 perjantai 9.30–17.30


Lisätietoja uudesta soittimesta osoitteissa


Akai Professional will unveil EWI 5000 in Hall A, Booth 6700 at the 2014 NAMM Show, January 23-26 (this weekend) in Anaheim, California. For more information, visit www.akaipro.com/WNAMM2014.

tiistai 21. tammikuuta 2014

Akai EWI 4000S Professional - Oppitunnit alusta lähtien




Alistair Parnell. News Archive


Koska moni varmaankin on kiinnostunut siitä, kuinka tätä erittäin teknistä instrumenttia voisi hallita mahdollisimman hyvin, on meidän maestromme Alistair Parnell laatinut erittäin hienon oppijakson tähän tarkoitukseen. Voit katsoa nämä oppitunnit jakso kerrallaan, jolloin sinun on helpompi omaksua se valtava tietomäärä, jonka Alistair on meitä varten tallentanut. Voit myös katsoa viimeisen linkin takaa löytyvän videon ensiksi, jotta saat vähän esimakua siihen, mitä kaikkea taitava muusikko saa aikaiseksi: Wichita Lineman - Alistair Parnell EWI & Keyboard
Ole hyvä ja aloita!

By the fact that many people probably has interested in how this very technical instrument to manage as well as possible, maestro Alistair Parnell produced a very fine study period for this purpose. You can view these tutorials section at a time, so that you can more easily absorb the huge amount of information that Alistair has saved for us. You can also look at the first, the last link you found the video in order to get a bit of a taste of what all can be get in a skilled musician:
Wichita Lineman - Alistair Parnell EWI & Keyboard.
Please begin!

iSax Alistair / Parnell