torstai 22. toukokuuta 2008

AccuRadio - The Next Generation of Radio

AccuRadio - The Next Generation of Radio

Uusi (ainakin RikkiMikolle aivan uusi) radioasema löytyi sattumoisin nettiä selatessa. Tämän uuden sukupolven aseman nettisivuilla on monenlaista tietoa musiikin eri lajeista läpi koko taidemuodon skaalan: Rock, Pop, Jazz, Classical, Oldies, Country, Urban Latin, Vocals, World ja monta muuta (esimerkiksi Swingin' Pop Standards). Sieltä löydät myös musiikkiin ja musiikkiteollisuuteen liittyviä uutisia ja sivukartan, jonka avulla voit tehdä retkiä eri tyyppisten musiikkilajien moninaisessa maailmassa. Aivan erinomainen musiikkitiedon ja etenkin musiikin historian opiskeluväline, jonka parissa voi viettää myös vapaa-aikaansa.

Voit ostaa ja ladata musiikkia omalle tietokoneellesi vaivattomasti suoraan AccuRadion sivulta, kun ensin olet koekuunnellut ostoksesi. Siis ei mitään sikaa säkissä- ostoksia!

Radiossa on useita kanavia ja niillä vielä alikanavia, esimerkiksi säveltäjien, aikakausien tai solistien tai orkesterien mukaisesti järjestettyjä: Beethoven, Brahms, Dvorak, Vivaldi jne (Classical Masterpieces), tai 20:n vuosisadan musiikki, Barokki, Nykymusiikki, Jazz, Pop.

Jos haluat kuunnella vain huilisteja, esimerkiksi Patrick Gallois, Paula Robinson, James Gallway, valitse vastaava alikanava: Flute Soloists. Niille, jotka haluavat nauttia eurooppalaisesta (European Orchestras) tai amerikkalaisesta orkesterisondista, on oma vaihtoehtonsa!

Tässä muutamia kanavia:


Mukavia kuunteluhetkiä!

Tekniset vaatimukset
AccuRadio toimiii Internet Explorerin versiolla 5.5 tai sitä uudemmalla, sekä Netscapella (7.1 tai uudempi). Firefoxin käyttäjiä kehotetaan asentamaan käynnistyksen yhteydessä pieni ohjelmanpätkä, joka sallii AccuRadion toiminnan. Tämä toimenpide tarvitaan vain ensimmäisellä käyttökerralla.

Koska tämän blogin sivuille on asennettu valmiiksi linkkejä
AccuRadioon, pääset suorinta ja vaivattominta tietä hyvää musiikkia kuuntelemaan, kun kirjaudut sisään aina edellä mainittujen linkkien kautta. Macin käyttäjät tarvitsevat OS "Pantherin" tai "Tigerin" (PowerPC tai Intel) viimeisimpien päivitysten asennukset: AccuRadio toimii Safarilla, Firefoxilla ja Caminolla.